Dette leter en mann etter i en kvinne

Som vi alle vet vil en mann i de fleste tilfellene tiltrekkes først og fremst av et utseende. Han liker det han ser. Ettersom vi er visuelle og fysiske vesener er dette en naturlig og normal prosess som vi alle kan kjenne oss igjen i. Du kan få han for en natt eller fler basert primært på det ytre, men det er det som skjuler seg i det indre som gjør at hans forpliktelsesbryter slås på og blir nysgjerrig på deg for mer enn fysiske interaksjoner. Det som får han til å ville hengi seg til deg er din personlighet, hvordan du får han til å føle seg, forståelse, lekenhet, hvordan du kommuniserer med han og med fremmede og utstrålingen du har både privat og sosialt.

Dette er personlighetstrekk som tiltrekker menn, ikke umodne guttevalper som ikke vet hva de vil ha, men ekte selvsikre og selvstendige menn.Humor:

Å være morsom og leken har en helt egen tiltrekningskraft på menn. Får du han til å le til krampa tar han, smile og humre mer i hverdagen vil relasjonen mellom dere naturlig eskalere. Hva syns han er morsomt? Hva får han til å le høyt?

Intelligens og kreativitet:

Intelligens er sexy! Men, det er et stort men her, det er kun sexy for en mann så lenge han anser din kunnskap og intelligens som interessant. Du er kanskje helt rå på et felt han ikke bryr seg stort om. Kjenn derfor på responsen du får så du ikke kjeder han. Bruk intelligens og kreativitet til å overraske han på en uforutsett måte som du vet kan være sjarmerende og morsomt for han.

Omtanke:

Menn liker svært dårlig å bli overøst av gaver eller bli smisket med. Dersom du klarer å vise at du tenker på han på en måte som ikke sier; "jeg er ensom og jeg trenger deg.", kommer han til å elske oppmerksomheten. Send han korte, lekne og morsomme meldinger som viser at du har han i tankene.

Oppmerksom på detaljer:

Menn elsker, merk ELSKER å bli lagt merke til. Hvis han er veldig flink til noe, enten det er innen sport eller om han er flink til noe innenfor et spesifikt område, bruk dette som fundament til en samtale for å vise at du ser han. Menn er svært fascinert av kvinner som legger merke til spesielle ting ved hans personlighet og ferdigheter som gjør han unik. De tiltrekkes ikke av de som fascineres kun av det de har. Menn er ikke det er har, de er den de er.

Eventyrlysten:

Det er en vesentlig forskjell på hvordan menn og kvinner knytter seg til hverandre. Menn knytter seg langt mer ved å gjøre ting og oppleve ting sammen, mens kvinner knyttes ved prat. Bare legg merke til hvor mye mer knyttet du føler deg til en venninne etter en lang og dyp "heart-to-heart" samtale. De fleste menn er ikke skrudd sammen på den måten. De føler en større nærhet til en kvinne etter opplevelser og aktiviteter gjort sammen. Menn blir derfor raskt dratt til damer som foreslår å gjøre noe gøy, utenfor normalen, dra på eventyr, finne på noe utenfor normalen og til og med litt farlige opplevelser. Spenningen av ulike aktiviteter blir oversatt til at han opplever deg som en spennende, vågal og sexy kvinne.Selvsikker og leken:

Menn blir magnetisk tiltrukket til en kvinne som gjerne er litt ekstra leken og kjepphøy. Men kun som bare er litt kjepphøy. Noen kvinner finner ikke helt balansen mellom det å være kjepphøy og det å utstråle en bitchy attityde. En fraværende og kald attityde er ikke det det snakkes om her. Å være selvsikker med et hint av arrogant humor som setter han ut innimellom vil gjøre deg magisk i en manns øyne.

Talent og kunnskap:

Hvis du har noe du er ekspert innenfor, kan dette oppfattes som svært tiltrekkende. Ta det opp på en måte hvor du sier; "Du, se på det her a, dette er interessant..." og si eller gjør deretter noe som overrasker han. Ikke, da mener jeg IKKE, gjør det på en måte som indirekte sier; "Se, jeg er supersmart, er du ikke imponert?"Det er bare en stor turn off.

Oppmerksomhet:

Menn ELSKER oppmerksomhet. Det er nesten rart å se hvordan måten oppmerksomheten gis på fungerer og ikke fungerer. Det fungerer mye bedre å flette inn oppmerksomheten i noe på et litt senere tidspunkt. Gi oftest et hint om at du var oppmerksom på noe, enn å gi direkte oppmerksomhet i nuet, men det settes pris på i ny og ne det også. F.eks. kan du si noe som dette; "Jeg tenkte litt over det du sa tidligere i dag og la merke til hvor godt jeg liker å bare lytte til deg og høre på entusiasmen i stemmen din når du forteller. Det fikk meg til å smile da og jeg smiler fortsattt."

Gi en liten utfordring:

Menn har et naturlig jaktinstinkt i sitt DNA. Dessverre er det slik at når en kvinne liker en mann starter hun jakten på han umiddelbart. Til og med noen ganger uten å være klar over at hun har blitt den som jakter i relasjonen. La mannen jakte, uten at det blir et katt og mus-spill. Keep it cool. Det er ingen grunn til hastverk. La han få vite, uten at du er krevende, at han trenger å steppe opp gamet sitt litt. Husk at det verste en mann vet er "needy damer" og kvinner som kommer med trusler om at hvis han ikke gjør eller er sånn eller slik så gidder du ikke mer. Kommuniser heller hva du ønsker deg og ser etter og la han få muligheten og tid til å ta det til seg og ta hensyn dette videre ut i relasjonen. Noe han vi gjøre om han er interessert i beholde deg.. Vær avslappet og leken når du ringer han og si på en morsom måte at; "Du, jeg kjeder meg, jeg. Kjenner jeg har behov for å se en litt leken og spenstig side av deg.". Da vil han gjøre alt i sin makt for å faktisk gi deg den underholdningen han tror du ønsker. Han kan kanskje føle et lite press, et positivt stress, men uten at han selv er helt klar over det så elsker han små utfordringer som dette. Mannen liker også jakten på en dame han er interessert i som han innser potensielt kan miste interessen. Husk at tonefall og måten det legges frem på er essensiell. En snobbete og krevende måte vil bare få han til å rygge langt tilbake. Hold det lekent. Og for all del, IKKE glem å ros han for innsatsen. Selv om det kanskje ikke var akkurat det du så for deg, så var det for han det beste han kunne tilby der og da og det han trodde var det som ville tilfredsstille deg. En mann elsker en kvinne han føler at han vinner med. Føler han det med deg vil han gjøre mer for å tilfredsstille deg og dine ønsker.

Et hint av aggressiv fremtoning:

Merk, et hint. Menn elsker å se kvinner som våger å satse, som ikke blir stresset eller frustrert av ta sjanser. Da snakker jeg ikke om å ta en sjanse eller satse med en mann. Jeg snakker om ambisiøs målsetning eller noe vågalt i det private liv. Husk å ikke fremstå som en kontrollerende kvinne som utstråler så mye aggressiv fremtoning at det blir en maskulin sjefete side ved det hele. Slike kvinner syns ofte mannen det er slitsomt og utmattende å være rundt. Kun et hint av det, det oser selvsikkerhet og selvtillit.

Ydmykt sikker i sin sak:

Menn er vant til å være lederen. Dersom kvinnen er sikker i sin sak og står på sitt i fremtoningen i en sosial setting, UTEN å være belærende, er dette et tegn for mannen at kvinnen vet å få ting til å skje. Å være ydmykt sikker i sin sak er et personlighetstrekk menn elsker å se i kvinner. De syns det er forfriskende og fascinerende. Mannen foretrekker å få lov til å være mannen og lederen, men de finner også kvinner som kan lede svært tiltrekkende. Dette handler igjen om selvsikkerhet. Vis hvem du er og at du vet hva du står for, samtidig som du er ydmyk og åpen for andres meninger. En kommentar som f.eks.; "Jeg har all respekt og forståelse for hvordan du ser på dette, det er mulig jeg tar feil, men jeg er allikevel noe uenig fordi....." med et søtt glimt i øyet. En kritisk og ydmykt intelligent dame er en winner!

Teasing, spenning og seksuell mestring:

Det er ikke noe hemmelig at menn elsker sex. En god, selvsikker og dyktig elsker er sjeldent for en mann å finne. En gjenganger er; "Hun var så usikker." og "Jeg opplever at damer tror det er nok å bare ligge der og se deilig ut.". Er du ikke en av disse damene, men som tør å ta kontroll og bidra, blir han umiddelbart avhengig av den sexen, spesielt hvis kvinnen vet å tease og erte de litt også. Hvis du lar en mann vente mens du bygger opp spenning og gjør alt litt langsommere enn han vil, vil han til slutt bli gal etter deg. Som nevnt over er mannen glad i å lede, men han elsker også henne som tar initiativ, er vågal, uredd og åpen for å eksperimentere uten grenser. Mannen får et alvorlig ego boost av å mestre å tilfredsstille en kvinne så ikke vær redd for å fortelle han akkurat hva du liker og vil at han skal gjøre. Han kommer til å adlyde som en veldressert liten valp. Det kaller jeg vinn-vinn.Uforutsigbarhet/Forutsigbarhet:

Menn blir dratt mot kvinner de ikke klarer å kontrollere eller forutse. De blir besatt av kvinner som flørter og gir ubegrenset ros og oppmerksomhet, men som dagen etter ikke har behov for å snakke eller skrive meldinger. Forutsigbarhet er egentlig kun nødvendig for han å se når han oppriktig ser etter om du kan være en livspartner eller kone. Og selv om det er det endelige ønsket, muligens for både deg og han, ønsker mannen, merkelig nok, å se uforutsigbarhet i henne samtidig som han på et senere tidspunkt ønsker å se forutsigbarhet. Det er først når datingfasen går over til noe mer seriøst at han ønsker å se denne siden av deg. Selv da er det lurt om du beholder noen elementer av uforutsigbarhet innenfor rammene dere har satt dere i mellom.

Lojal og trygg:

Ikke undervurder dette. En mann som føler indre ro basert på bunnløs tillit og trygghet til en kvinne, vinner. En mann ønsker å føle seg trygg og en han kan stole på. Dette er veldig enkelt. Han vil ha trygghet. Han vil også se og føle at du er like trygg på han og stoler på han. Husk at tillit og trygghet ikke kan bygges opp med én hendelse, men den kan mistes av én.

Forståelse for egentid og tid med gutta:

Dette er HELT essensielt! Om det er en ting du skal ta med deg fra å ha lest dette, la dette punktet bli det du husker. Det skal være lov å være sliten. Han skal få lov til å være sliten uten å få kjeft av deg! Å få forståelse for at han er en mann, som alle andre menn som trenger alenetid i ny og ne, kan være en deal breaker for han. Jeg skal love deg at han har kviet seg for å avlyse i frykt for å få kjeft av deg, det er også derfor meldingen kommer i siste liten. Vær hun som er 1 av en 1 000 000 som IKKE kjefter og gir han dårlig samvittighet på denne måten; "Ja vel? Det var jo skikkelig kult gjort i siste liten. Vi hadde en avtale i kveld?!" Ja, ok, blås nå i den avtalen. Det kommer en dag i morgen og i hele fremtiden om du ikke skyver han unna på denne måten. Vis omsorg og forståelse og si heller; "Det er helt greit gutten min. Bruk kvelden i dag til en date med TV-en og sofaen og hvil deg. Vi tar det igjen senere. Nå rekker jeg å savne deg litt og. Ha en fin kveld. Glad i deg skatt!" Får en mann en sånn melding, friheten til å kunne være seg selv og tid og rom til egentid, skal du jammen ikke se bort i fra at han ikke trenger tid alene allikevel. En time senere kan det fort komme en melding som sier; "Babe, jeg har fått hentet meg inn litt. Lyst til å se en film og slappe av?" Ikke forvent det, men ikke bli overrasket om det skjer.

Det samme gjelder hvis han avlyser fordi gutta spontant fant ut at de skulle kjøre go-cart hele gjengen, eller alle hadde plutselig tid til å se en film på kino. Det kan også skje at han allerede har en avtale med gutta som ble planlagt uten at han følte at han måtte rapportere det til deg. At han kun informerer deg om det om du spør hva han skal i kveld. Ikke bli lei deg, oppgitt eller irritert av den grunn. Bromance is real! It´s SO real! Verdsett at mannen din har gode venner, at han har kompiser som beriker livet hans, som ønsker å ha han med på ting og at han har et eget rikt sosialt liv. Mine damer og jenter, IKKE undervurder hvor høyt du vil stå i mannens liv når du med kontinuitet viser at du aksepterer, godtar og verdsetter at han har gode venner og forstår at han ønsker å bruke tid på gutta sine. Om det så er for en kveld, en helg eller en guttetur til hvor som helst i verden. Du vil aldri, under noen omstendigheter, vinne på å forsøke å begrense hans sosiale liv. Det er en ting du får ut av å kjefte og begrense hans liv på denne måten og det er at du plutselig får veldig mye egentid og tid til dine egne venninner, for han kommer til å forsvinne! Den ene siden av saken utstråler selvsikkerhet, glede på hans vegne og sunn forståelse. Den andre siden av saken utstråler utrygghet og egoistiske personlighetstrekk. Veldig få vil ha en sånn dame. Men alle menn leter etter henne som viser at han får beholde friheten sin til å være den han alltid har vært før han traff deg. :)- Karma Koan

2 kommentarer

26.04.2017 kl.22:40

Da er det vel greit at jenter også gir faen i å henge med en fyr og heller være med venner

Jenter har et liv dei også 😂

karmakoan

26.04.2017 kl.23:55

Anonym: Selvfølgelig er det greit for jenter å henge med venner hvis hun heller vil det:)

Skriv en ny kommentar

hits